Tarieven

MoFysio rekent in 2020 en 2021 de volgende tarieven:

Zitting fysiotherapie inclusief toeslag thuis behandeling € 69,-

Een behandeling fysiotherapie is gericht op jou specifieke behoefte. Deze kan een adviserend, behandelend of begeleidend karakter hebben. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts. Wij rekenen één vast bedrag inclusief de kosten voor behandeling aan huis. Ook voor de eerste behandeling rekenen wij €69,-. De toeslagen voor de screening, intake en onderzoek zijn inclusief. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Annulering € 0,-

U kunt uw afspraak, 24 uur voorafgaand aan de behandeling, kosteloos annuleren. Als u binnen 24 uur annuleert zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen, ook in geval van onmacht.


Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie kun je een gedeeltelijke vergoeding krijgen via de zorgverzekering. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van de zorgpolis.

Je krijgt maandelijks een factuur, bij voorkeur via de e-mail. Deze factuur kun je eenvoudig via iDEAL betalen. Op de factuur staan de genoten behandelingen en deze kun je na betaling voorleggen aan de verzekering.

MoFysio staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd. Daarnaast is MoFysio een “gezond voorbeeld Heiloo” in het kader van Appeltje eitje en werkt nauw samen met andere zorgverleners, wijkcentra en de hulpmiddelenbrache.