Categorieën
Mobiliteits advies en fysiotherapie

Fysiotherapie in Heiloo

fysiotherapie heiloo
Het Maalwater, een van onze favoriete plekken in Heiloo

De roots van Mofysio liggen in Heiloo. Dit is dan ook de plek waar het allemaal begon met onze thuisfysiotherapiedienst. Al sinds de beginjaren zijn wij actief bezig geweest met adverteren en het schrijven van columns om ons kenbaar te maken. Je hebt Mofysio vast wel eens in de Uitkijkpost gezien. Hierdoor weten de meeste mensen in Heiloo ons tegenwoordig goed te vinden. We komen bijvoorbeeld aan huis in Plan Oost, Ypenstein of het Blockhovepark en zijn daarnaast regelmatig te vinden bij zorginstellingen zoals de Loet en Overkerck. Inmiddels hebben wij onze dienst uitgebreid naar de BUCH gemeenten, Alkmaar en Heerhugowaard.


De fysiotherapeut aan huis Jesper Beeldman
Jesper Beeldman verzorgt de behandelingen in Heiloo

Voor een behandeling in Heiloo komt Jesper bij jou thuis. Hij stelt zich graag even aan je voor:

Leuk om kennis te maken! Ik woon in het gezellige Heiloo samen met mijn vrouw en dochtertje. In 2014 heb ik de hbo-opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. In mijn laatste studiejaar heb ik Mofysio opgericht en ben ik een aantal jaren actief geweest als therapeut. Tussendoor ben ik begonnen aan de studie Biomedische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Met de nieuwe kennis die ik tijdens deze studie heb opgedaan, ben ik begonnen als Medisch Adviseur Hulpmiddelen binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Inmiddels ben ik specialist op het gebied van (thuis)revalidatie en kun je terecht met vragen over (elektrische) rolstoelen, tilliften, scootmobielen enzovoorts.

Meer weten over mijn aanpak bij jouw klachten? Op de volgende pagina’s kun je mij direct een WhatsApp berichtje sturen of een afspraak plannen. Ik sta graag voor je klaar!