Specialist in thuisbehandeling

Door de volledige focus op fysiotherapie thuis ben jij verzekerd van een goede behandeling. Zowel de dienstverlening van MoFysio als de specifieke kennis van onze fysiotherapeuten zorgen voor het beste resultaat. Enkele voordelen op een rijtje:

Online afspraak maken fysiotherapie behandeling 1
  • Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts. Bij een reguliere praktijk heb je een speciale verklaring nodig om thuis behandeld te worden.
  • Geen thuiskantoor, maar een thuisbehandelkamer. Covid-19 heeft bij velen de keukentafel omgetoverd tot thuiskantoor. Dit kunnen wij ook. Binnen 5 minuten zetten wij onze professionele behandelbank klaar en is jou woonkamer een behandelruimte geworden!
Voorste kruisband schuiflade test op 1,5 meter afstand tijdens covid-19 corona
Update: het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Al onze fysiotherapeuten zijn gevaccineerd en doen regelmatig een Corona test.
  • Je kunt na de behandeling zelf aan de slag omdat het behandelplan thuis is opgesteld. MoFysio zorgt ervoor dat je niet afhankelijk bent van de fysiopraktijk om aan jouw herstel te werken. Hierdoor heb je minder contactmomenten nodig om het beste resultaat te bereiken.
  • Door onze specialisatie in thuisbehandeling ben je ook voor complexe zorg bij ons op het juiste adres. Denk aan fysiotherapie thuis bij knie- en heupoperaties, ziekte van Parkinson of Multiple Sclerose.
  • Ontvang meer dan alleen fysiotherapie. Wij hebben veel kennis in huis over mobiliteitshulpmiddelen zoals (elektrische) rolstoelen, scootmobielen, driewielfietsen, tilliften enzovoorts. Begeleiding bij een Wmo– of pgb-aanvraag is mogelijk.

Als je graag fysiotherapie aan huis wilt ontvangen kun je direct onze beschikbaarheid checken. Zo kunnen wij snel aan jou doelen gaan werken!