Specialist in thuisbehandeling

Je wilt een fysiotherapeut aan huis. Niet zomaar een therapeut, maar een specialist in thuisbehandeling. Je wilt goed geholpen worden in jouw eigen vertrouwde omgeving doormiddel van een effectieve behandeling. Wij hebben sinds 2014 ervaring met behandelen aan huis en zijn volledig ingericht op thuisfysiotherapie. Wat betekend dit voor jou?

Online afspraak maken fysiotherapie behandeling 1
  • Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts. Bij een reguliere praktijk heb je een speciale verklaring nodig om thuis behandeld te worden.
  • Geen thuiskantoor, maar een thuisbehandelkamer. Covid-19 heeft bij velen de keukentafel omgetoverd tot thuiskantoor. Dit kunnen wij ook. Binnen 5 minuten zetten wij onze professionele behandelbank klaar en is jou woonkamer een behandelruimte geworden!
Voorste kruisband schuiflade test op 1,5 meter afstand tijdens covid-19 corona
  • Je kunt na de behandeling zelf aan de slag omdat het behandelplan thuis is opgesteld. MoFysio zorgt ervoor dat je niet afhankelijk bent van de fysiopraktijk om aan jouw herstel te werken. Hierdoor heb je minder contactmomenten nodig om het beste resultaat te bereiken.
  • Door onze specialisatie in thuisbehandeling ben je ook voor complexe zorg bij ons op het juiste adres. Denk aan fysiotherapie bij knie- en heupoperaties, ziekte van Parkinson of Multiple Sclerose.
  • Ontvang meer dan alleen fysiotherapie. Wij hebben veel kennis in huis over mobiliteitshulpmiddelen zoals (elektrische) rolstoelen, scootmobielen, driewielfietsen, tilliften enzovoorts. Begeleiding bij een Wmo- of pgb-aanvraag is mogelijk.