Behandeling aan huis

MoFysio heeft zich gespecialiseerd in fysiotherapie aan huis. Deze aanpak is uniek binnen Nederland. Om deze kwaliteit te waarborgen werkt MoFysio in een geïntegreerd thuiszorgteam met Buurtzorg.

Tijdens de behandeling worden professionele materialen meegebracht om u van de juiste therapie te kunnen voorzien. Zowel een behandelbank als oefenmaterialen. Omdat de diensten van MoFysio geheel zijn aangepast aan fysiotherapie aan huis kunt u rekenen op een uitstekende service. Tijd en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal.  Zorgeloos revalideren begint bij u thuis!

Met deze service aan huis helpen wij u o.a. bij:

– revalideren van sportblessures
– langer zelfstandig thuis wonen
– zorgeloos revalideren
– gezond bewegen in en om het huis

Deze service is uitermate geschikt als u (tijdelijk) minder mobiel bent. Maar ook als u het prettig vindt om een fysiotherapeut aan huis te hebben. Het bespaart u veel tijd en maakt een persoonlijke aanpak mogelijk. Ervaar zelf het gemak van fysiotherapie aan huis. MoFysio is voor iedereen toegankelijk.

Naast fysiotherapie bij lichamelijk klachten en gezond bewegen behandeld MoFysio ook veel chronische klanten. Cronische aandoeningen waarbij MoFysio een uitstekende service kan verlenen zijn onder andere:

– De ziekte van Parkinson en Parkinsonisme
– Multiple Sclerose (MS)
– Reumatoïde Artritis
– Alzheimer en ander vormen van dementie.

Ook biedt MoFysio revalidatie en bij een nieuwe knie of heup.

Het werkgebied van MoFysio is gelegen in Alkmaar en Heiloo. Woont u buiten ons werkgebied maar wilt u wel graag thuis behandeld worden? Dan kunt u MoFysio bellen en zal er gekeken worden naar de mogelijkheden. In veel gevallen kunnen wij u alsnog van dienst zijn.

Advertenties