Wat doe jij komende week in Heiloo?

Dit weekend wordt de aftrap gegeven voor de Nationale Sportweek! Ook Heiloo laat zich van haar beste kant zien. Zaterdag 17 september start de Sportweek in Heiloo met een feestelijke opening in de vernieuwde sporthal Het Vennewater.

Tijdens de openingsdag zijn er verschillende activiteiten in en rond Het Vennewater. Zo is er de Appeltje Eitje “gezonde markt”en zijn er tal van sportclinics. Daarnaast kun je palingroken bij sportcafé De Wit. Een super leuke dag waarbij je meteen sportief aan de slag kunt!

Heiloo heeft veel te bieden op het gebied van sport: zo veel dat je ongetwijfeld niet alle mogelijkheden kent. Open daarom je ogen en geniet 17 t/m 24 september van de vele sportmogelijkheden! Neem een kijkje binnen de sportieve wereld van Heiloo. Maak kennis met nieuwe sporten en laat je verassen. Wat dacht je van Braziliaans Jiu Jitsu, breakdance, spinning of fithockey? Trek je sportkleding aan en doe mee met de vele clinics!

Wil je nog beter op de hoogte blijven van sport in Heiloo? Kijk dan eens op de Facebookpagina van Buurtsportcoach Heiloo. Veel plezier en maak er een mooie week van!

Meer over de Sportweek lees je de Sportkrant Heiloo.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s